Måndag 10/2
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé och kokt potatis

Tisdag 11/2
Husets fisksoppa med lax och koljafilé, aioli och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 12/2
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Torsdag 13/2
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller Bruna bönor med stekt fläsk

Fredag 14/2
Kokt kalv i dillsås med palsternacka och morot serveras med kokt potatis

Lördag 15/2
Kalvfärsbiff med Choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites

Söndag 16/2
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis Hovmästarsås och citron

Veckans alternativ:
Ost- skinkpaj med Rhode Islanddressing

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Grekisk sallad, tomat, sallad, gurka och balsamvinäger

Spagetti med köttfärssås och riven italiensk hårdost

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr

Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan
Gös med potatiskaka, hummersås och sparris  209 kr