Måndag 10/2
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé och kokt potatis
Tisdag 11/2
Husets fisksoppa med lax och koljafilé, aioli och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 12/2
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Torsdag 13/2
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller Bruna bönor med stekt fläsk
Fredag 14/2
Kokt kalv i dillsås med palsternacka och morot serveras med kokt potatis
Lördag 15/2
Kalvfärsbiff med Choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites
Söndag 16/2
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis Hovmästarsås och citron
Veckans alternativ:
Ost- skinkpaj med Rhode Islanddressing
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Grekisk sallad, tomat, sallad, gurka och balsamvinäger
Spagetti med köttfärssås och riven italiensk hårdost
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan
Gös med potatiskaka, hummersås och sparris 209 kr
Senaste kommentarer