Måndag 22/2

Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med

gröna ärtor och ris eller kokt potatis

Tisdag 23/2

Husets panerade torskfilé med sauce Maximilian, citron, parisermorötter och kokt potatis

Onsdag 24/2

Baconspäckad köttfärslimpa med champinjonsås, vinbärsgelé och stekt potatis

Torsdag 25/2

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Fredag 26/2

Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, baconlindad sparris, bakad tomat och

friterad klyftpotatis

Lördag 27/2

Klassisk slottsstek med himmelsk sås, vinbärsgelé, rotfrukter och kokt potatis

Söndag 28/2

Honungsgriljerade revbensspjäll med gräddsky, äppelmos, coleslawsallad och

ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med pepparsås, tomatsallad och pommes frites