040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 17/2

Kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde samt gröna ärtor och ris

eller kokt potatis

Tisdag 18/2

Färsk bakad sejfilé med dillhollandaise, grön sparris, citron och kokt potatis

Onsdag 19/2

Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos

Torsdag 20/2

Ärtsoppa med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde

ALTERNATIVT: Spaghetti med köttfärssås och färskriven hårdost

Fredag 21/2

Köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 22/2

Glaserade revbensspjäll med röd coleslaw, äppelmos, skysås och kokt potatis

Söndag 23/2

Örtstekt kalvrulle med choronsås, friterade lökringar, tomatsallad och stekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssås och kokt potatis