Måndag 24/2
Boeuf Bourgnignon – fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin
serveras med potatismos
Tisdag 25/2
Fisk Benedictine med vitvinssås, potatismos, gröna ärtor och citron
Onsdag 26/2
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Torsdag 27/2
Ärtsoppa med fläsk och korv eller potatis- och purjolökssoppa med räkor
och Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 28/2
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos
Lördag 1/3
Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Söndag 2/3
Panerad torsk med kall trädgårdsmästaresås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Veckans alternativ:
Blodpudding med bacon och lingonsylt
Räksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing 119 kr
Planka med ryggbiff, lökringar och Bearnaisesås 159 kr
Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås
Falafel-tallrik med tzatziki
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Senaste kommentarer