Måndag 24/2
Boeuf Bourgnignon – fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin
serveras med potatismos

Tisdag 25/2
Fisk Benedictine med vitvinssås, potatismos, gröna ärtor och citron

Onsdag 26/2
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Torsdag 27/2
Ärtsoppa med fläsk och korv eller potatis- och purjolökssoppa med räkor
och Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 28/2
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos

Lördag 1/3
Klassisk sjömansbiff med rödbetor

Söndag 2/3
Panerad torsk med kall trädgårdsmästaresås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Veckans alternativ:

Blodpudding med bacon och lingonsylt

Räksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing  119 kr

Planka med ryggbiff, lökringar och Bearnaisesås  159 kr

Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås

Falafel-tallrik med tzatziki

Camembert med hjortronsylt  69 kr